scrapperidoo

******

dinsdag 24 mei 2011

Dat is liefde!

Dit kaartje heb ik gemaakt voor de trouwdag van mijn ouders. Ze waren afgelopen zondag 41 jaar getrouwd en dat verdiend natuurlijk een kaartje! Ik heb een digitale stempel van sliekje gebruikt. Wel een toepasselijk plaatje he?
De stempel ingekleurd met derwents, en restjes papier gebruikt. Om het papier achter het cirkeltje op te leuken heb ik het door een embossing mal gedaan. versierd met hartjes, strikjes en een perlen pen. Gezellig kaartje zo toch??





maandag 16 mei 2011

Kaartje voor de challenge van Dutch Card Lovers

Zo... zondag middag even lekker tijd genomen om te knutselen.
Heerlijk is dat he? Heb de sketch van dutch card lovers genomen en me lekker er meer vermaakt. Heb ook nog een stempeltje erin verwerkt van Inkadinko en deze ingekleurd in de kleuren van het papier van DCWV. Hoop dat jullie hem leuk vinden!
(de foto's zijn wel iets donkerder dan normaal... het was gister wat donkerder weer...)



vrijdag 13 mei 2011

Kaartje voor Moederdag

Vreemd, gister dit berichtje er ook al op gezet, maar vandaag is hij weer verdwenen....
Afin, dit kaartje heb ik vorige week aan mijn moeder gemaakt. Een doily in hartvorm gebruikt en papier van Graphic 45. Vind dit erg mooi papier, maar soms lastig om een kaartje van te maken. Wat meer puzzelen dus.
Toch vind ik de sfeer uiteindelijk wel mooi geworden op deze kaart. Wat vinden jullie?

Groetjes en bedankt voor het kijken!


donderdag 12 mei 2011

Moederdag Kaartje

Dit kaartje heb ik voor moederdag gemaakt,
Het is met papier van Graphic 45. Ik vind dat vaak erg mooi papier, maar juist ook weer heel moeilijk om iets leuks van te maken. Op een of andere manier koste het me veel meer moeite. In deze kaart ook veel zitten wikken en wegen en uiteindlijk maar 1 plaatje gebruikt van het hele vel samen met een een doily hartje. Vond het toch wel een leuk geheel worden zo.....

Groetjes Erna..




woensdag 4 mei 2011

Mannenkaartje (challenge 13 menscardsworld)

Deze keer een kaart gemaakt voor de challenge van Mens Card World.
Ik had een mannenkaart nodig, dus dat maakte dat ik maar weer eens ging kijken wat de challenge bracht. Iets met bloemen. Ik heb naast de bloemen zelf een bloemenstempel gebruikt, die heb ik ingekleurd met derwent potloden en gestempeld met versamark en embossingpoeder in de hoeken. Papier is afkomstig van een paperpad van DCWV.

Bedankt voor het kijken (en natuurlijk vind ik reacties leuk...)